Kuponat fiskal 2017


TV OPOJA. Aplikimi për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i Kuponëve Fiskal për TM4/2017, ka filluar nga data 01 Janar 2018 dhe vazhdon deri me 31 Janar 2018. atk-ks. atk-kuponat fiskal -10. Emri Bankës. 'Indeksonline' ka 24 Qershor 2015 1:48. Plotësimi i aplikacionit për kupona fiskal (2017 - TM4(Tetor, Nëntor, Dhjetor)). ekonomiaonline. Banka Ekonomike(BE), Banka Kombetare Tregtare (BKT), Banka për Biznes (BpB), IS BANK(ISB), NLB Prishtina Vetëm pasi të keni plotësuar të dhënat tuaja përmes këtij ueb-aplikacioni, do të ju gjenerohet Numri Potencial Fitues(NPF). Afati i dorëzimit të plikove me Kupona Fiskal bahet nga data 01 Prill 2017 deri me 04 Maj 2017 (ora 16:00). org në linkun Shërbime Elektronike – Aplikacioni për Kuponë Fiskal. Radiotelevision 21 [ Official Channel ] 25,129 views · 21:05. Një numër i madh i qytetarëve kanë aplikuar për rimbursim të shumave të parave nga 10,15 dhe 20 euro në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK), duke e . 07. Duket se qytetarët janë lodhur nga pritjet e gjata që t’i marrin . 2017 - Duration: 21:05. Portali RTV 21 868 views · 2:42 · 1 Kafe prej Shpise - Vip Dinner - Violeta Kajtazi 26. Numri i llogarisë bankare. Emri. Informatat e përgjithshme lidhur me procedurat e aplikimit, tëreqjës së NPF dhe dorëzimit të plikove me Kuponë Fiskal, mund t'i gjeni në Udhëzimin Administrativ MF-NR 01-2017, Shpjegimin Publik nr. 2016 - Duration: 2:42. PËR 3 MUEJ ATK PARASHEH TË DORËZOHEN MBI 350 MIJË KUPONË FISKAL  ATK: Nga 1 janari fillon aplikimi për kuponë fiskalë - Ekonomia Online www. 3 Nëntor 2017 Tërheqja është realizuar drejtëpërdrejt në Radio Televisionin e Kosovës nga ora 18:30. Numri i Plikos(Ju lutem shënojeni këtë numër në pliko!) Numri i Personal. 2017-ta, vit i Aplikimi për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i Kuponëve Fiskal për TM1/2017, fillon nga data 01 prill 2017 deri me 30 prill 2017. Mbiemri. Administrata Tatimore e Kosovës, 3 Gusht 2017 Administrata Tatimore e Kosovës me datë 2 Gusht ka bërë tërheqjen e numrave potencial fitues, për rimbursim të qytetarëve nga grumbullimi i kuponëve fiskal për periudhën e TM2 2017. Aplikimi bëhet vetëm një 30 Qershor 2017 Bazuar në Udhëzimin Administrativ MF-NR 01/2017, për ndryshim dhe plotësim të Udhëzimit Administrativ MF-NR 01/2015 për shfrytëzimin e pajisjeve elektronike dhe sistemeve fiskale, ndryshohet mënyra e rimbursimit të qytetarëve nga grumbullimin i kuponëve fiskal. Aplikimi sipas ATK-së, bëhet duke plotësuar aplikacionin për rimbushim të mjeteve nga grumbullimi i kuponëve Plotësimi i aplikacionit për kupona fiskal (2017 - TM4(Tetor, Nëntor, Dhjetor)) Për të qenë pjesë e kampanjës për rimbursim nga grumbullimi i kuponëve fiskal, mund t’i gjeni në Udhëzimin Administrativ MF-NR 01-2017, atk-ks. 02. Kuponat fiskal kontakti. Aplikacioni duhet të plotësohet në mënyrë elektronike përmes ueb-faqes së Administratës Tatimore të Kosovës www. Fillon aplikimi për kuponat fiskal. ATK vjen me nji lajm të mirë për kuponat fiskal. Kjo është bërë e ditur nga Administrata Tatimore e Kosovës (ATK). Aplikimi për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i Kuponëve Fiskal ka filluar nga data 1 janar 2017 dhe zgjatë deri “Rimbursimi i qytetarëve për kuponat fiskal do të ka ATK-ja nga rimburësimi i qytetarëve pas dorëzimit të plikove me kupona fiskal. With these data, you can conduct Për t’i fituar 10 euro Sipas ATK aplikimi për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i Kuponëve Fiskal fillon nga data 01 prill 2017 deri me 30 prill 2017. Aplikimi bëhet duke plotësuar aplikacionin për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i Kuponëve Fiskal. Qytetarët që kanë mbledhur kuponët fiskal prej periudhës TM3-2017, kanë fituar ata që kanë poseduar numrat potencial 27, 78 dhe 95 me gjithsejt 1 mijë e 582 qytetarë fitues, transmeton Indeksonline. com/ekonomi/biznes/atk-nga-1-janari-fillon-aplikimi-per-kupon-fiskalAplikimi për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i kuponëve fiskal për tre mujorin e katërt të vitit 2016, fillon nga 1 janari deri më 31 janar 2017